Recka broj 12 za Luku Jovića!

Izvor: Mondo, 19.Dec.2018, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Recka" broj 12 za Luku Jovića!

Nastavlja se golgeterska serija Luke Jovića...

Luka Jović ne staje!

Mladi napadač Ajntrahta je na gostovanju u Majncu doneo izjednačenje ekipi iz Frakfurta u 31. i 45. minutu utakmice 16. kola nemačkog šampionata, što mu je već 12 pogodak u Bundesu ove sezone, dok u svim takmičenjima ima 17...

Kod prvog gola asistirao mu je takođe srpski reprezentativac Filip Kostić, koji je bio junak "orlova" u prošlom kolu protiv Bajer Leverkuzena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Posle kontranapada, na levoj strani je Kostić dobio loptu i potom na petercu pronašao Jovića, koji je iz prve matirao golmana Robina Centnera.

Potom je opet Jović morao da anulira prednost domaćina i to posle centaršuta Džonatana de Guzmana iz kornera. Bio je najviši u skoku i pogodio za novo izjednačenje Ajntrahta - 2:2 i s tim rezultatom se otišlo na odmor.

Momak iz Bijeljine se tako izjednačio na listi najboljih strelaca šampionata sa Pakom Alkaserom iz Borusije Dortmund, koji je takođe 12 puta tresao protivničke mreže.

Bravo Luka!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.