Recept za Balotelija, olupaš ga o zid ili zakačiš za čiviluk, Kapelo je to već radio?

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recept za Balotelija, olupaš ga o zid ili zakačiš za čiviluk, Kapelo je to već radio?

Možda bi ga to promenilo, slavni Italijan je navodno rešavao tako stvari u Realovoj svlačionici, a i Dunga je to učinio saigraču...

Patrik Vijeira je priznao da bi lako rešio stvari sa Balotelijem, tako što bi ga olupao o zid.

"Ne mogu međutim to da uradim, jer sam trener, a ne igrač. Zakačio bih ga za čiviluk da visi kao kaput", objasnio je legendarni fudbaler, sada trener Nice.

"Ali, sada moram da razmislim dva puta pre nego što kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nešto, da ne bih zažalio, pokušavam sa konstruktivnim komentarima, dodao je nekadašnji kapiten Arsenala.

Međutim, razgovor ne pomaže.

Baloteli je polomio staklo na svlačionici kada je zamenjen protiv Nima i odbio da počisti staklo, a na poluvremenu protiv Gengana je išetao tokom Vijerinog govora i kritike igrača, jer mu se išlo u toalet.

Da trener zakači igrača na čiviluk ne bi bilo prvi put, ako je suditi po nekim pričama, Kapelo je to radio u svojoj karijeri, priča se da je žrtva bio jedan hrvatski igrač, a kapiten Brazila Dunga je zakačio Kafua za čiviluk pred Mundijal 1994. na kome su Brazilci trijumfovali.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ponekad bih zalepio Balotelija za zid ili ga 'obesio' za čiviluk"

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 00:30

Trener Nice Patrik Vijera priznao je da je bio u iskušenju da se fizički obračuna s Mariom Balotelijem.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.