Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020, 13:05

Recept iz El klasika za Žarkovo

Napredak se nada prolasku u osminu finala Kupa Srbije

Nema mnogo vremena za odmor ove nedelje za srpske klubove. Posle prvenstvenih obaveza za vikend danas i sutra slede dueli šesnaestine finala Kupa. Program otvaraju Napredak i Žarkovo, u Kruševcu (14.30).

Posle remija u srpskom El klasiku sa niškim Radničkim, Čarapanima sledi bitka za plasman u osminu finala najmasovnijeg takmičenja u zemlji protiv prvoligaša iz Beograda.

Recept za potvrdu uloge >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << favorita mogla bi da bude igra iz drugog poluvremena duela sa Nišlijama, kada je Napredak bio opasniji.

"Iza nas je samo šest dana zajedničkog rada i tek počinjemo da radimo na detaljima. Bilo je protiv Radničkog dosta dobrih stvari, ali i loših i propusta. O njima ćemo u svlačionici. U svakom slučaju, želimo pobedu u Kupu, a bila bi odlična uvertira za nedeljno gostovanje u Šapcu", istakao je šef Napretkove struke Goran Stevanović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iza prvoligaša Žarkova je težak prvenstveni okršaj sa Dinamom iz Vranja, u kojem je u poslednjem minutu izvukao nerešen rezultat (2:2) golom iz penala. Remizirali su i Čarapani, koji su u predstojećem duelu, ne samo zbog prednosti domaćeg terena, već i kao dugogodišnji učesnik elitnog ranga takmičenja – izraziti favorit.

"Opšte je poznato da se u Kupu mnogi favoriti često 'okliznu'. Zato, ne sme da bude opuštanja. Žarkovo svakako zaslužuje respekt. Imaju u svojim redovima, pored dosta mladih i nekoliko iskusnih i proverenih igrača. Očekujem, u svakom slučaju, da budemo na visini zadatka i budemo ti, koji će se pitati za rezultat", zaključio je trener Čarapana Goran Stevanović.

KUP SRBIJE - 1/16 FINALA

Utorak

14.30: (1,22) Napredak (6,50) Žarkovo (13,0)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.