Rebrača zvanično u Borcu

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 13:59

Rebrača zvanično u Borcu

Filip Rebrača zvanično je novi košarakaš Borca, saopštio je klub iz Čačka.

Filip ima 25 godina i visok je 205 cm i sin je proslavljenog srpskog košarkaša Željka Rebrače.

Momak koji igra na poziciji centra stavio je ovog petka paraf na jednogodišnji ugovor.

Ovim potpisom čačanski tim je rešio pitanje centra, jer Rebrača pokriva upravo tu poziciju, ali može i da igra na mestu krilnog centra.

Rebrača je minulu sezonu proveo u NCAA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ligi, na Ajova koledžu, gde je prosečno je beležio 14 poena, uz 7,5 skokova i dve asistencije.



"Pre okončanja Ajova koledža, Filip Rebrača je diplomirao na Severnoj Dakoti, a onda je stavio tačku na magistarske studije na Ajovi. Iako je nekoliko godina proveo u SAD, ipak ima želju da se prvo dokaže u Evropi, a smatra da je Borac prava sredina za njega",
stoji u saopštenju Borca.

Pre Filipa Rebrače, u čačansku ekipu došli Nikola Manojlović, Ronaldo Segu, Tajlan Džamon Birts, Darko Talić i Kruz Perot-Hant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.