Rebić u sudijskoj nadoknadi doneo pobedu Milanu

Izvor: B92, 19.Jan.2020, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebić u sudijskoj nadoknadi doneo pobedu Milanu

Fudbaleri Milana su rezultatom 3:2 pobedili Udineze na "San Siru" u utakmici 20. kola italijanske Serije A.

Milan je pre ovog kola imao samo bod više od Udinezea, a ova dva rivala pružila su sjajnu fudbalsku predstavu u "gradu mode".

Utakmica samo što je počela i već je Udineze stigao do vođstva, kada je u 6. minutu Jens Striger Larsen postigao pogodak i doneo veliku radost gostima.

Udineze je bio konkretniji u tom prvom delu igre, da bi se u drugih 20ak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minuta prvog poluvremena i Milan probudio i zaigrao dosta bolje, ali do izjednačenja nisu mogli.

Kada je počelo drugo poluvreme, Ante Rebić je u igru ušao umesto Đakoma Bonaventure i to se ispostavilo kao fantastičan potez Stefana Piolija, pošto je Rebić samo dva minuta kasnije doneo Milanu izjednačenje.

Inicijativa rosonera se itekako isplatila, pa je Teo Ernandes u 71. minutu doneo potpuni preokret. To ipak nije bilo sve pošto je Kevin Lazanja u 85. minutu postigao i drugi gol za Udineze i kreirao pravu dramu.

Sve je ličilo na to da će Udineze otkinuti bodove Milanu, ali je Ante Rebić u sudijskoj nadoknadi ponovo bio odlično postavljen i u 93. minutu utakmice doneo veliku pobedu Milanu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MILANISTI IŠČUPALI POBEDU U NADOKNADI: Rebić bacio Udineze na kolena

Izvor: Kurir, 19.Jan.2020

Fudbaleri Milana pobedili su danas na svom terenu Udineze sa 3:2, u utakmici 20. kola italijanske Serije A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.