Realu samo bod protiv Hetafea

Izvor: B92, 04.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realu samo bod protiv Hetafea



Fudbaleri Real Madrida odigrali su samo 1:1 sa Hetafeom na Santiago Bernabeu u 25. kolu Primere. "Kraljevski klub" je imao lepu šansu da se pobedom primakne vodećoj Sevilji na četiri boda zaostatka, ali je ponovo razočarao.

Utakmica je počela u dobrom ritmu. Albin je u 6. minutu postigao gol koji je oprevdano poništen zbog ofsajda, a u 25. minutu je i prečka sprečila vođstvo gostiju. Real je najbolju priliku za vođstvo imao u 32. minutu kada je Rejes odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odličan dupli pas sa Van Nistelrojem, savladao golmana Abodancijerija, Kontra zaustavlja loptu na gol liniji a na nju natrčava Robinjo i ipak je šalje na neverovatan način u gol aut. Rejes se prilikom te akcije i povredio pa je na teren ušao De la Red.

Pet minuta kasnije Bekam sjajnim udarcem sa oko 25 metara pogađa prečku. Samo minut kasnije gosti su poveli. Kotelo sjajno odigrava pas u prostor za Guizu, a ovaj šalje loptu pored nemoćnog Kasiljasa za 0:1. Real se vraća u poslednjem minutu prvo dela, kada je golman Hetafea nesmotreno startovao na Robinja i napravio penal. Rud van Nistelroj je siguran sa bele tačke, pa je na poluvremenu 1:1.

U drugom poluvremenu Hetafe se povukao zadovoljan rezultatom, pa je Realu bilo mnogo teže da dođe do prilike za gol. Najbliži tome bili su Robinjo, Bekam i Gago ali je sjajni Argentinac na golu Hetafea sačuvao svoju mrežu do kraja, a probleme pred revanš Lige šampiona u Minhenu Kapelu je zadala i povreda Dejvida Bekama u 70. minutu. Realu je ovo i treći remi zaredom u Primeri, kojim su ostali na četvrtom mestu u ligi sa 44 boda, a Hetafe je i pored loše forme u poslednje vreme trenutno na odličnom sedmom mestu sa 37 bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.