Realu poraz, Bejl nastavio rutinu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2020, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realu poraz, Bejl nastavio rutinu! (foto)

Velšanin brže bolje van "Bernabea".

Real Madrid je eliminisan iz daljeg takmičenja u Kupu Kralja.

Bolji od lidera Primere je bio Real Sosijedad koji je na krilima Isaka i Odegarda izbacio favorita u četvrtfinalu španskog kupa.

Geret Bejl još jednom nije bio na protokolu, ovo je bio četvrti put zaredom. Velšanin se oporavio od povrede i za prošlu utakmicu, ali ga Zidan ne pušta i dalje u igru.

Novinari AS-a su uhvatili kako Velšanin još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednom napušta "Santijago Bernabeu" pre kraja utakmica, tačnije uslikan je u svom automobili kada se igrao 82. minut meča. Tada je bilo 4:1 za goste, ali su ubrzo posle toga Rodrigo i Načo smanjili na 4:3 tako da je krilni igrač propustio uzbuđenje u zadnjim minutima.

Ovo nije prvi puta da Bejl izlazi ranije sa stadiona i u toku utakmice. Ovo mu je već peti put. Po nekim pravilima igrači koji nisu u protokolu za utakmicu mogu otići posle 80. minuta, izgleda da Bejl oberučke koristi to pravo.

A možda i samo želi da izbegne gužvu.

Gareth Bale was spotted leaving the Santiago Bernabéu at that point where his teammates were 1-4 down in the #CopadelRey quarter-final pic.twitter.com/ATeasnEV3n

— Football MailOnline (@MailFooty) February 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRESEO MU JUBILEJ: ZIDAN ĆE PO OVOME ZAPAMTITI SOSIJEDAD!

Izvor: Kurir, 07.Feb.2020

Real Madrid je eliminisan iz Kupa Kralja, a trofejni francuski stručnjak je doživeo poniženje na jubileju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.