Realov talisman, on ne gubi utakmice!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realov talisman, on ne gubi utakmice!

Mnogi su ga potcenjivali, ali ovakav skor nema niko!

Kazemiro se na insistiranje Beniteza vratio u Real, jednostavno Španac je otkup ugovora Brazilca od Portoa pravdao time da želi da ima makar jednog klasičnog defanzivnog veznog u timu.

Kros to nije, iako igra na toj poziciji, ali je Kazemiro posle odlaska Beniteza uspeo da istisne Nemca iz tima.

Iskoristio je pre nekoliko nedelja šansu protiv Levantea, postao je standardan, doneo je pobedu na Kanarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Las Palmasa, pamtiće gol, to je njegov prvenac u Real Madridu.

Ali, pogledajte ovu statistiku. Od kada je Zidan nasledio Rafu Beniteza, Francuz je vodio Real u 15 mečeva, ima 12 pobeda, 2 remija i poraz od Atletika.

Kazemiro nije odigrao ni minut u utakmicama u kojima Real nije pobedio. Sa njim u timu od početka Merengesi su dobili šest mečeva, u još dva, protiv Espanjola i Rome je ušao u igru, takođe je njegov tim slavio na kraju.

Brazilca optužuju da je nedovoljno kreativan, ali on radi ono što niko drugi ne ume u veznom redu Reala, u proseku oduzima šest lopti po meču, a pas igra mu je na 90% preciznosti. Jednostavno, doda prvom do sebe, retko greši i čini se da ga neopravdano potcenjuju.

Ako ovako nastavi Kazemiro će postati nezamenjiv u Realu, ali i dobiti šansu u Brazilu. On jeste pozivan u "Selesao", ali nije debitovao. Nada se da bi Kopa Amerika narednog leta mogla da bude prava šansa...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.