Realov pakleni zimski plan od 300 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realov pakleni zimski plan od 300 miliona evra!

Florentino Perez kreće u napad na tržištu, na meti trojica igrača!

Kako prenosi Gazeta delo Sport, prvi čovek Real Madrida spreman je da uloži 300 miliona evra za transfere i plate trojice igrača - Marija Gecea, Edinsona Kavanija i Davida Alabe.

Real je suspendovan od strane FIFA i neće moći da registruje igrače u naredna dva prelazna roka, stoga će Perez već ove zime pokušati da pojača svoj tim.

Prema ovom izvoru, Robert Levandovski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prvi Realov izbor, međutim Bajern je zatvorio tu mogućnost pa je na izbor pao Kavani koji je nezadovoljan u Pari sen Žermen.

Urugvajac je u senci Zlatana Ibrahimovića i njegov transfer deluje kao najrealniji.

Mario Gece takođe nije bio u prvom planu prethodnih meseci, a protekla tri je van stroja zbog povrede, pa se veruje da bi Real lako mogao da ubedi Bajern da ga proda.

Prema pojedinim izvorima, Gece je zatražio sastanak sa sportskim direktorom Matijasom Zamerom kako bi saznao kakvi su planovi za budućnost.

Najteža je situacija kod Davida Alabe koji je nezamenjiv u timu Bajerna i teško da će Bavarci dopustiti da ga se odreknu za bilo koju sumu novca.

Podsetimo, na listi Real Madrida nalazi se i mladi igrač Šalkea Liroj Sane, za koga je interesovanje pokazala i Barselona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.