Realna pitanja!

Izvor: RTS, 03.Jan.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realna pitanja!

Koju ocenu zaslužuje Murinjo? Da li treba da ostane? Ko je njegov idealan naslednik... Samo neka od pitanja u anketi koja se sprovodi među članovima Reala.

Real Madrid sprovodi anketu među članovima kluba o kvalitetu rada trenera Murinja i koga bi trebalo kupiti od novih fudbalera. Ova vest je izazvala iznenađenje u madridskim medijima a neku vrstu podsmeha kod njihovih kolega iz Barselone.

Za projekat se saznalo kada je anonimni član kluba @ChristianGoles >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na svom tviter nalogu objavio delove telefonske ankete. Javnost ovaj projekat smatra krajnje neobičnim ali mnogi nisu iznenađeni jer ih ne bi čudilo da je ovo ideja predsednika Florentina Peresa kojem je veoma stalo do mišljenja klupskih članova (sociosa).

Neka od pitanja navode na interesantne zaključke. Jedno od njih je da li navijači smatraju da je trener Murinjo ispravno odlučio kada je na klupi ostavio Kasiljasa u utakmici sa Malagom. Ispitanici su ocenjivali rad trenera ocenama od 1 do 10. Dobili su i ponuđene odgovore (Benitez, Klop, Venger, Toril i Anćeloti) da navedu koga bi želeli kao Murinjovog naslednika, što se smatra jasnim signalom da klub o tome već razmišlja.

Ispitanici su dobili i mogućnost da biraju koga od španskih i koga od inostranih fudbalera bi voleli u klubu. Ali opet birajući među datim imenima. Španski novinari veruju da je lista potencijalnih pojačanja već napravljena i da se ona sastoji baš od igrača koji su pomenuti u anketi.

Na kraju, ništa manje interesatno nije ni pitanje da li će glasati za Florentina Peresa na novim izborima.

Pitanja u anketi među članovima kluba:

Kako biste ocenili rad Žozea Murinja ocenama od 1 do 10?

Kako biste ocenili pojačanja koje je doveo Žoze Murinjo ocenama od 1 do 10?

Da li mislite da bi Murinjo trebalo da ostane trener?

Koga biste želeli kao Murinjovog naslednika: Benitez, Klop, Venger, Toril ili Anćeloti?

Da li mislite da ponašanje trenera štetilo ugledu kluba?

Koga biste angažovali od inostranih fudbalera: Bejla, Aguera, Falkaoa ili Nejmara?

Koga biste angažovali od domaćih fudbalera: Silvu, Kasorlu, Matu ili De Heu?

Kako ocenjujete rad predsednika Florentina Peresa ocenama od 1 do 10?

Da li ćete glasati za Florentina Peresa na sledećim izborima?

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.