Real želi da zadrži Pepea, ali...

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real želi da zadrži Pepea, ali...

Real Madrid je navodno ponudio novi ugovor Pepeu, žele da ga vide i naredne sezone u timu, ali ono što je veoma izvesno jeste da on neće igrati u startnoj postavi.

Pepe je igrač koji je zadužio Real Madrid, doneo im je dosta radosti u prethodnom periodu, a njegov ugovor ističe na kraju ove sezone.

Postavljalo se pitanje da li će ostati, a odgovor je - najverovatnije ne.

Portugalac koji ima 33 godine će najverovatnije izgubiti mesto u startnoj postavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što on ne želi, pa se očekuje da potraži novi klub.

Pričalo se da će u Kinu, a te priče su i dalje aktuelne.

Manuel Pelegrini ga želi u svojoj ekipi, Hebeju, a navodno mu je ponuđeno 45 miliona evra za tri godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kapiten Fiorentine i dalje nije izabrao naredni klub

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017

Fudbaler Fiorentine će promeniti sredinu u narednom prelaznom roku, ali još uvek nije jasno gde bi on mogao da nastavi karijeru...Italijanski, španski i nemački klubovi su veoma zainteresovani da u svojim redovima vide Gonzala Rodrigeza, sadašnjeg kapitena Fiorentine...Njemu ističe ugovor u junu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.