Real želi Lautara Martinesa

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 20:40

Real želi Lautara Martinesa

Čelnici Reala zainteresovani su za fudbalera Intera i argentinskog reprezentativca Lautara Martinesa, prenosi španski Diario sport.

Rukovodstvo madridskog kluba traže pojačanja u napadu, pošto je Karim Benzema nastavio karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Španski mediji navode da menadžeri argentinskog fudbalera pregovaraju sa predstavnicima "kraljevskog kluba". U slučaju dogovora dve strane počeće pregovori između čelnika Reala i Intera.

Martines je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodno alternativa za napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, ako francuski reprezentativac odbije da nastavi karijeru u Realu.

Martines (25) je u Inter stigao 2018. godine iz Rasinga, a prošle sezone je za klub iz Milana odigrao 57 utakmica i postigao je 28 golova.

Španski mediji podsećaju da je prošla sezona bila najbolja u karijeri argentinskog fudbalskog reprezentativca, koji je sa nacionalnim timom 2022. osvojio titulu na SP u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Španci pišu: Real želi finalistu Lige šampiona?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Jun.2023, 11:14

Španski mediji podsećaju da je prošla sezona bila najbolja u karijeri argentinskog fudbalskog reprezentativca, koji je sa nacionalnim timom 2022. osvojio titulu na SP u Kataru Čelnici Reala zainteresovani su za fudbalera Intera i argentinskog reprezentativca Lautara Martineza, prenosi španski...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.