Real zainteresovan, šta kažu na Enfildu?

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 19:01

Real zainteresovan, šta kažu na "Enfildu"?

Hoće li doći do senzacionalnog transfera.

Pisalo se i ranije da je Real Madrid zainteresovan za krilnog napadača Liverpula Sadija Manea.

Senegalac je na "Enfildu" izrastao u jednog od najboljih krilnih igrača na planeti, neretko je dobijao pohvale i od najboljih svetskih fudbalera poput Lionela Mesija.

Odlično se snašao u Klopovom sistemu, pa je skrenuo pažnju i "kraljevskog" kluba.

Zidan ga veoma ceni, u Madridu veruju da bi sa njim i Azarom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspešno zamenili tandem Ronaldo - Bejl.

Ipak, prema poslednjim informacijama, Senegalac je veoma srećan na "Enfildu" i ne planira da menja sredinu.

Zadovoljan je i ugovorom, kojim je za klub vezan do leta 2023. godine, što upravu "Redsa" čini mirnom uprkos interesovanju "Los Blankosa".

On i Salah su svojevremeno izjavljivali da bi voleli da zaigraju u Primeri, posebno na "Bernabeu", ali izgleda da će to morati da sačeka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.