Real već tri puta pokušao dovesti Mesija

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real već tri puta pokušao dovesti Mesija

Nekoliko španskih medija, među kojima radio stanica Kadena i dnevnik Sport, izvještavaju o trima pokušajima madridskog Reala da svoje redove osnaže dovođenjem Barselonina napadača Lajonela Mesija.

Do prvog je došlo 2011. godine kada je u Madridu zavladao strah da bi Kristijano Ronaldo mogao popustiti pred izdašnim pritiskom Mančester Sitija da ostvari transfer u njihove redove. Želja Florentina Pereza i ostalih vodećih ljudi kluba bila je jednu fudbalsku zamijeniti drugom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Odbijeni su, navodi se, brzo i odlučno.

Ljeto 2013. godine pamti drugi pokušaj, a ponovno je povezan s upitnom budućnošću portugalskog fudbalera u Realu. Istovremeno su se na Santijago Bernabeu trudili dovesti Neimara u klub i tom prilikom osluškivali kakve su Ronaldove ideje. Potrajalo je neko vrijeme, ali u završnici je sjajni napadač potpisao produženje ugovora. Prije nego što se to dogodilo, pokušali su iz kluba ponovno vrbovati Mesija, ali sve je završilo kao i u prvom pokušaju.

Treći pokušaj dogodio se prije nešto više od godine dana. Poznato je kako je završilo, a cijela ova priča stavlja se u kontekst aktualnih događaja u čijem je središtu Neimar. Brazilski napadač Barselone viđen je u društvu Realovih čelnika, pričalo se o mogućem transferu, ali sve to više liči na pokušaje Neimarovih agenata da svom klijentu ishoduju poboljšan ugovor u klubu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.