Real ubedljiv protiv Espanjola,Valensiji bod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ubedljiv protiv Espanjola,Valensiji bod

Fudbaleri Reala Madrid savladali su danas na domaćem terenu ekipu Espanjola sa 3:0, u utakmici 18. kola španske Primere.

Posle dva poraza zaredom u 2015. godini, prvenstvenog od Valensije i Atletika u Kupu kralja, tim Karla Anćelotija vratio se na "stare staze" i sigurno osvojio ceo plen protiv Espanjola, kojem nije pomoglo ni to što je domaćin od 53. minuta igrao sa desetoricom nakon isključenja Koentraa zbog prekršaja.

"Kraljevski klub" bez problema je srušio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otpor gostiju iz Barselone, zabeležio 14. pobedu u Primeri i na čelu tabele sa utakmicom manje odvojio se četiri boda od Barselone i Atletika.

Prelep gol postigao je Geret Bejl iz slobodnog udarca za vođstvo Reala od 2:0, kojim je i rešeno pitanje pobednika.

Real Madrid - Espanjol 3:0 (Rodriges 12, bejl 28, Načo 76)

Malaga i Viljareal odigrali nerešeno

Fudbaleri Malage i Viljareala odigrali su danas 1:1 u 18. kolu španskog šampionata.

Viljareal je poveo u prvom minutu sudijske nadoknade vremena u prvom poluvremenu pogotkom Džonatana dos Santosa, dok je bod Malagi doneo Nordin Amrabat u 60. minutu.

Fudbaleri Viljareala su posle ovog meča šesti na tabeli Primere sa 32 boda, dok je Malaga sedma sa bodom manje.

Još jedan remi u Primeri, Selta i Valensija 1:1

Fudbaleri Selte i Valensije odigrali su večeras nerešeno 1:1 u 18. kolu Primere.

Selta je u 28. minutu imala priliku da povede, ali je Fabijan Orelana promašio penal, što je Valensija kaznila i povela u 43. minutu golom Rodriga.

Orelana se, ipak, iskupio za promašaj i doneo je svojoj ekipi izjednačenje golom u 61. minutu.

Valensija je posle 18 odigranih utakmica četvrta na tabeli Primere sa 35 bodova, dok je Selta na devetom mestu sa 21 osvojenim bodom.

Sutra se sastaju Almerija - Sevilja, Atletik Bilbao - Elče, Granada - Sosijedad i Barselona - Atletiko Madrid, a u ponedeljak Rajo Valjekano - Kordoba.

Odigrano u petak: Levante - Deportivo 0:0.

Tabela: Real Madrid 42 boda, Barselona i Atletiko Madrid po 38, Valensija 35, Sevilja 33, Viljareal 32, Malaga 31, Eibar 23, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real prekinuo seriju poraza

Izvor: RTS, 10.Jan.2015

Fudbaleri Real Madrida savladali su na domaćem terenu ekipu Espanjola sa 3:0, u utakmici 18. kola španske Primere. . .Posle dva poraza zaredom u 2015. godini, prvenstvenog od Valensije i Atletika u Kupu kralja, tim Karla...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.