Real ubedljiv i bez Ronalda, Mandžukić dva puta u metu za Atletiko

Izvor: UživoFudbal.com, 01.Feb.2015, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ubedljiv i bez Ronalda, Mandžukić dva puta u metu za Atletiko

Ekipa karla Anćelotija ubedljivo je savladala na svom terenu ekipu Real Sosijedada. Gosti, koje sa klupe predvodi Dejvid Mojes, iznenadili su domaće jer su prvi postigli gol na utakmici i poveli sa 0:1.

Zbog suspenzije Kristijano Ronaldo nije imao pravo nastupa ali su ga odlično odmenili Rodrigez i Ramos koji  brzo preokreću u korist šampiona Evrope. Karim Benzema je sa dva pogotka u drugom delu samo potvrdio pobedu Real Madrida od 4:1.

I tim Dijega Simeonea je bio uspešan jer je u gostima sa 1:3 savladao ekipu Eibara uz dva gola Maria Mandžukića i jednim pogotkom Griezmana.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.