Real u velikim problemima

Izvor: MVP.rs, 19.Nov.2015, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real u velikim problemima

Prvak Evrope će do kraja prve faze strepeti za prolazak u TOP 16.

Himki je po drugi put u sezoni uspeo da savlada Real Madrid. U prvom meču šestog kola A grupe i utakmici koja je otvorila ovu rundu, ruski tim je slavio u Madridu rezultatom 85:82 i tako došao do četvrte pobede. Sa druge strane, Realu je ovo bio četvrti poraz. "Kraljevski klub" se nalazi u veoma neugodnoj situaciji i u preostala četiri kola će biti pod velikim pritiskom.

Tajris Rajs je predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << pobedike sa 18 poena i rekordom karijere u elitnom takmičenju od osam asistencija. Aljeksej Šved je dodao 13 poena, uz dva veoma važna slobodna bacanja u samoj završnici meča. Džejms Agustin je završio sa 12, a Sergej Monja sa 11 poena i dve trojke u poslednjoj deonici meča.

Real ove sezone ne liči na ekipu koja je pre samo nekoliko meseci pokorila Evropu. U duelu sa Himkijem najefikasniji je bio Serhio Rodrigez sa 17 poena, a najkorisniji Gustavo Ajon sa 14 poena i 15 skokova. Serhio Ljulj je upisao 13 poena, ali je iza linije 6.75 metara ubacio samo dva puta iz 11 pokušaja!

Himki će u sedmom kolu dočekati Bajern, dok će Reak Madrid put Beograda na megdan Crvenoj zvezdi Telekom.

PAROVI ŠESTOG KOLA

Grupa A

Real Madrid - Himki 82:85

Bajern Minhen - Fenerbahče (četvrtak, 20.45č)

Strazbur - Crvena zvezda Telekom (četvrtak, 20.45č)

Grupa B

Cedevita - Olimpijakos (četvrtak (19č)

Laboral Kuća - EA7 Emporio Armani (četvrtak, 20.30č

AnadolU Efes - Limož (petak, 19č)

Grupa C

Žalgiris - Stelmet (četvrtak, 20.45č)

Barselona Lasa - Pinar Karšijaka (četvrtak, 21č)

Panatinaikos - Lokomotiva Kubanj (petak, 20.45č)

Grupa D

Makabi FOKS - CSKA (četvrtak 20.15č)

Brose Baskets - Unikaha (petak, 20č)

Dinamo Banko di Sardenja Sasari - Darušafaka Doguš (petak, 21č)

(foto: Euroleague)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Sjajni Teo vodio CSKA do pobede u Tel Avivu!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2015

Odlični Miloš Teodosić obeležio je meč protiv Makabija u Tel Avivu za svoj CSKA...Makabi je počeo susret nešto bolje od ekipe CSKA, dobili su prvu četvrtinu sa 19:13 uz fenomenalnu odbranu, gosti su preko Teodosića najviše poena dali sa linije za slobodna bacanja, ali su se i propisno ispromašivali...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.