Real u potrazi za krilima, Zizu kupuje kod Lopetegija ili kod milionera?

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 22:30

Real u potrazi za krilima, Zizu kupuje kod Lopetegija ili kod "milionera"?

U oba slučaja navodi se cena od sedamdeset miliona evra.

Geret Bejl je po svemu sudeći završio svoje u Madridu.

Velšanin je bio meta kritika toko cele sezone, kombinacija povreda i ispodprosečnih partija ga je dodatno udaljilo od prvih jedanaest kod "Los Blankosa". Bivši igrač Totenhema ima  ugovor do leta 2022. godine, Madriđani će imati težak zadatak da ga prodaju i otarase se njegove ogromne plate.

Ukoliko Velšanin ode spremne su i zamene, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada se priča o dva imena.

Prvo je ime Lukasa Okamposa, dok je drugo Julijan Brandt.

Prvotimac Monaka ima sjajnu sezonu u Sevilji, po dolasku iz Marseja Argentinac je zabeležio deset golova na 22 utakmice u Primeri. Mundo Deportivo i Dejli Mejl prenose Realovo interesovanje za Lopetegijevog čoveka od poverenja, ali sa cenom od 70 miliona evra ili razmenom koja bi uključivala Danija Sebaljosa i novac.

Brandt sa druge strane može odigrati dobro i na poziciji centralnog napadača i krila, Favre je za njega potrošio oko 25 miliona evra kako bi ga doveo iz Leverkuzena. Mladi Nemac je uzvratio sa sedam golova i osam asistencija na 33 odigrane utakmice.

Ostaje da se vidi da li će Real uspeti da unovči Bejla, njegov odlazak bi definitivno otvorio mesto za makar jedan skupoceni transfer.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.