Real u panici – Tavares ima 8 miliona € na stolu!

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 19:54

Real u panici – Tavares ima 8 miliona € na stolu!

Edi Tavares možda nije najatraktivniji igrač, ali je svakako najveći oslonac šampionskog tima Real Madrida.

Zbog toga "kraljevski klub" čini sve kako bi ga sačuvao, ali centru sa Zelenortskih ostrva ističe ugovor na kraju sezone.

To će pokušati da iskoristi klub iz Dubaija koji će, po svemu sudeći, ući u Evroligu od naredne sezone.

Ako se i kada to bude desilo, Edi Tavares bi trebalo da bude njihovo prvo i najveće pojačanje.

Jer, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi španski "Relevo", na stolu ima ponudu od čak 8.000.000 evra bruto od Dubaija, da od naredne godine bude njihov startni centar.

Koliko je to veliki novac, govori primer da je Tavares Realu tražio 3.000.000 evra neto, kada se odbiju svi porezi, ali Madriđani nisu mogli da mu izađu u susret.

Trenutno Tavares u Realu ima "čistih" 1.7000.000 evra po odigranoj sezoni.

Pored Tavaresa, ugovori u Realu na leto ističu i Vensanu Porijeu, Džananu Musi, Fabijenu Kozeru, kao i trojici veterana, Ćaću Rodrigesu, Serhiju Ljulju i Rudiju Fernandesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.