Real u paketu želi da dovede Eriksena i Rašforda

Izvor: B92, 20.Nov.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real u paketu želi da dovede Eriksena i Rašforda

Čelnici Reala uveliko misle na narednu sezonu, pa su shodno tome već napravili plan potencijalnih pojačanja.

Kako prenose ostrvski mediji, kraljevski klub je zainteresovan za dva fudbalera iz Premijer lige, Kristijana Eriksena iz Totenhema i Markusa Rašforda iz Mančester junajteda.

Skauti Reala su na nekoliko utakmica Junajteda pratili igre Rašforda i u Madridu veruju da bi ponuda od 56 miliona evra bila dovoljna da se 21-godišnji napadač preseli u Madrid. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Rašford je ove sezone startovao na svega pet utakmica u Premijer ligi, a postigao je dva gola, protiv Vest Hema i Bornmuta. Utisak je da nije napredovao pod komandom Žozea Murinja kao i da nije zadovoljan minutažom koju ima ove sezone.

Što se tiče Eriksona, on je i ranije bio na meti trostrukog uzastopnog prvaka Evrope. Real smatra da bi ponuda od 45 miliona evra za 26-godišnjeg igrača bila dovoljna, a Eriksena vide kao naslednika Luke Modrića.

Reprezentativcu Danske ostalo je još 18 meseci ugovora sa Totenhemom, a pregovori oko nastavka saradnje su trenutno u prekidu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.