Real u debelom problemu, odbijeno 90 miliona!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real u debelom problemu, odbijeno 90 miliona!

Real Madrid je baš u problematičnoj situaciji.

Najveći problem za Real Madrid u narednoj sezoni bi mogla da bude odbrana.

Zinedin Zidan zahteva štopera i to visokokvalitetnog, a prvi pokušaj i to prilično dobar je ispao - neuspeo.

Kalidu Kulibali je jedan od najboljih štopera sveta, Real Madrid u njemu vidi zamenu za Ramosa koji je izrazio želju da ide, ali će put do njega biti prilično težak.

Napoli je juče odbio ponudu Real Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je glasila na 90 miliona evra, žele daleko više za ovog stamenog štopera i nema sumnje, imajući u vidu današnje cene, da vredi.

Kulibali ima otpusnu klauzulu od 150 miliona evra, problem je što mu ugovor traje do 2020. godine pa bi Real mogao čak i besplatno da ga dobije naredne godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Donesite više od 90.000.000 evra ili tražite štopera na drugom mestu

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2019

Stigla je izvanredna ponuda na stadion San Paolo, ali je brže bolje odbijena. Neće Napoli tek tako da proda jednog od najboljih igrača, makar ga tražio i Real Madrid. Aktuelni prvak Evrope zvanično se obratio Italijanima s namerom da kupu senegalskog reprezentativca, ali će ili morati da pojača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.