Real sve dogovorio s Mbapeom, ali NE SAMO SA NJIM?! Još jedna svetska zvezda stiže u prestonicu Španije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 22:53

Real sve dogovorio s Mbapeom, ali NE SAMO SA NJIM?! Još jedna svetska zvezda stiže u prestonicu Španije

Pita se i Bajern Minhen, ali...

Ako je verovati španskim medijima, Real Madrid će sledeće sezone biti jači za dvojicu sjajnih fudbalera. Prvi je Kilijan Mbape, drugi Alfonso Dejvis.

Kad je Kilijan Mbape u pitanju, španskim medijima pridružio se poznati italijanski novinar Fabricio Romano, jedan od najobaveštenijih u svetu fudbala.

- Kilijan Mbape definitivno napušta Pariz, obavestio je klub da će otići na kraju sezone kad mu istekne ugovor… >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sad Real Madrid radi na tome, a Pari Sen Žermen mora da nađe zamenu za Mbapea - rekao je.

Mbapeu ističe ugovor na kraju sezone i on će stići u Madrid kao slobodan igrač, ali za fantastičnu platu i navodni bonus od oko 100 miliona evra.

Što se tiče Alfonsa Dejvisa, zna se od ranije da nije uspeo da postigne dogovor sa Bajernom oko visine novog ugovora. Kanađanin je tražio znatno povećanje, ali Bavarci nisu želeli da zbog njega ruše sistem i izazovu reakciju još nekog fudbalera.

Španski mediji pišu da je Real iskoristio tu situaciju i postigao usmeni dogovor sa Alfonsom Dejvisom. Ipak, u njegovom slučaju i dalje se pita Bajern, jer mu ugovor sa nemačkim šampionom ističe na leto 2025. Dakle, Real će morati da plati za njegov transfer samo je pitanje koliko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.