Real suvereno do trofeja u Kupu kralja

Izvor: RTS, 16.Feb.2020, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real suvereno do trofeja u Kupu kralja

Košarkaši Real Madrida suvereno su došli do novog trofeja u Kupu kralja. Real je ubedljivo savladao domaćina Unikahu u Malagi i popravio sopstveni rekord.
"Kraljevski klub" je 28. put u istoriji podigao trofej Kupa i dodatno pobegao Barseloni, koja sada ima tri manje.

Nakon sjajnog polufinala protiv Valensije, ekipa Pabla Lasa bila je još ubedljivija i već u prvom poluvremenu rešila pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobednika.
Real je u uvodnim minutima druge četvrtine duela sa Unikahom imao 20 poena prednosti, odbio je jedan nalet rivala i u drugom delu igre rutinski priveo meč kraju.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejsi Kerol sa 20 poena, po 12 su dodali Tompkins i Tavares, dok je ubedljivo najbolji bio Fakundo Kampaco sa 13 poena i 13 asistencija.
S druge strane, jedini dvocifreni kod domaćina bio je Brizuela sa 20 poena.
Osim u Kupu, Madriđani su među glavnim favoritima i za titulu u Španiji, trenutno su na drugom mestu na tabeli sa dva boda manje od vodećih Katalonaca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.