Real spremio ponudu za Belgijanca, čini se premalu!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real spremio ponudu za Belgijanca, čini se premalu!

Florentino Perez je rešio da krene po željeno pojačanje, pitanje je samo da li je njegova ponuda adekvatna.

Kako prenosi "Kalčomerkato", Real Madrid je spremio ponudu za usluge golmana Čelsija Tiba Kurtoe!

Belgijanac je već duže vreme na radaru "Galaktikosa", iako Kejlor Navas brani solidno u upravi kluba hoće da se obezbede na duže staze.

Leta 2015. su umalo doveli Davida De Heu, sve je propalo u poslednji čas, a Španac je vremenom odlučio i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne menja sredinu, priča se da će i produžiti ugovor sa timom sa "Old Traforda".

Zbog toga, okrenuli su se Kurtoi koji je već branio u Madridu, noseći dres Atletika pokazao je da je svetska klasa, zbog toga, Čelsi ga je vratio a vremenom je među stativama "Plavaca" i smenio Pitera Čeha, koji je sada u Arsenalu.

Kurtoa je velika želja "kraljevskog" kluba, ali ponuda koju su spremili ne deluje obećavajuće.

Naime, Florentino Perez je spreman da izdvoji 30 miliona evra za usluge čuvara mreže tima sa "Stamford Bridža", teško je poverovati da će Čelsi pristati na tako nešto.

Možda je ovo samo opipavanje pulsa uprave "Plavaca" pred pravu ofanzivu, koja bi mogla da usledi narednog leta.

Prema navodima određenih medija, Kurtoa ne bi imao ništa protiv da se preseli na "Bernabeu", ali je jasno da će Real morati da ponudi više.

Da Kurtoa najverovatnije neće napustiti "Stamford Bridž" ove zime govori i činjenica da Čelsi razmatra da proda njegovu alternativu, Asmira Begovića, ekipi Bornmauta, koja je za usluge bosanskog čuvara mreže ponudila 10 miliona britanskih novčanica.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.