Real spremio 65 miliona za novog vunderkida?! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real spremio 65 miliona za novog vunderkida?! (video)

Zidanu se dopala politika dovođenja talentovanih Brazilaca.

Letos se ekipi madridskog Reala pridružio mladi brazilski fudbaler Vinisijus Žunior, koji je još pre par godina otkupljen od strane Flamenga.

Brazilac je postao pravi hit u "kraljevskom" klubu, Santijago Solari mu je dao veliku šansu da se dokaže u prvom timu, a Vinisijus je dokazao da je pred njim blistava budućnost.

U međuvremenu, Real je otkupio i Rodriga Goeša iz Santosa, za 45 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, a mladi napadač će se narednog leta pridružiti novim saigračima na "Bernabeu".

Zinedinu Zidanu se izgleda dopala politika dovođenja talentovanih momaka iz Brazila, pa je Real spreman da angažuje još jednu zvezdu u usponu iz "zemlje kafe, sambe i fudbala".

U pitanju je 17-godišnji napadač Flamenga Renijer Žesus.



Real je navodno za ovog momka već spreman da plati otpusnu klauzulu u iznosu od 65 miliona evra, a mladi fudbaler bi klubu iz Madrida mogao da se priključi tek u januaru naredne godine, kako još uvek nije punoletan.

Na taj način bi Real još jednom oborio svoj rekord za angažovanje tinejdžera, ali ne i svetski rekord, koji drži PSŽ za kupovinu Kilijana Mbapea (180 miliona evra).

Tako će "Los Blankosi" potpisati predugovor sa Renijerom Žesusom, koji ima ugovor sa Flamengom do 2021. godine.

Mladi fudbaler brani boje i kadetske reprezentacije Brazila, za koju je na tri nastupa postigao jedan gol.

Engleski mediji prenose da je za talentovanog napadača zainteresovan i Liverpul, ali teško je poverovati da su na "Enfildu" spremni da ponude pomenuti novac za njegove usluge.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real spremio novac za novog igrača

Izvor: B92, 22.Mar.2019

Fudbalski klub Real Madrid sprema se da u letnjem prelaznom roku potpiše talentovanog brazilskog napadača, Renijera Žesusa...Renijer Žesus ima 17 godina i član je Flamenga, a ukoliko uspeju da ga dovedu na leto, Žesus će se priključiti ekipi Reala tokom januara 2020. godine...Ono što je veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.