Real sprema oštre kazne: Neviđeno

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 10:48

Real sprema oštre kazne: "Neviđeno"

Čelnici madridskog Reala reagovaće oštro prema svim učesnicima haosa na susretu sa Partizanom.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 95:80 za beogradske crno-bele usled opšte tuče na parketu.

Sve je počelo od duela Serhija Ljulja i Kevina Pantera, svi, osim Rudija Fernandesa su se našli na terenu, a najgore je prošao Dante Egzum, kojeg je Geršon Jabusele povredio.

"Neviđeno", ovako čelnici kraljevskog kluba opisuju dešavanja na meču, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Marka".

Ovaj list navodi da će funkcioneri Reala sačekati odluku Evrolige, a onda će i sami odlučiti kako će kazniti svoje igrače.

Klub ima interni pravilnik, koji je u poslednje vreme korišćen u fudbalskoj sekciji, pre svega u slučaju Federika Valverdea, koji je nokautirao na parkingu igrača Viljareala, Aleksa Baenu.

"Marka" ističe da će Real braniti svoje interese, ali i da će biti neumoljiv i oštar prema svima koji su bili nasilni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.