Real se odrekao Robena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2009, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real se odrekao Robena

MADRID - Sportski direktor madridskog Reala Horhe Valdano izjavio je danas da bi za veznog fudbalera Arjena Robena najbolje bilo da promeni klub, pošto stručni štab španskog viceprvaka na njega više ne računa.

"Roben bi trebalo da sada razmotri ponude koje su pristigle za njega i da proceni gde je najbolje da nastavi karijeru", rekao je Valdano.

Roben je u Real došao u leto 2007. godine iz londonskog Čelsija. U dresu kraljevskog kluba postigao je 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pogodaka na 50 utakmica, a sigurno da bi njegov učinak bio daleko veći da nije duže odsustvovao sa terena usled brojnih povreda.

Dolaskom Brazilca Kake iz Milana i Portugalca Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda, Real je značajno pojačao konkurenciju na sredini terena, a klupska uprava je procenila da je holandski reprezentativac "višak".

Kao jedan od klubova zainteresovanih za Robena navodi se engleski Totenhem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.