Real se izuzetno sumnjivim penalom izvukao protiv Levantea VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real se izuzetno sumnjivim penalom izvukao protiv Levantea VIDEO

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Levante sa 2:1 na gostovanju u 25. kolu španske LaLige.

Real je došao do pobede posle šokantnog poraza od Đirone na domaćem terenu, pre svega uz pomoć penala.

Madriđani su poveli u 43. minutu, kada je dosuđen jedanaesterac za njih posle igranja rukom jednog od igrača Levantea. Loptu je na belu tačku stavio Karim Benzema i sigurnim udarcem savladao golmana domaćina.

Terenska inicijativa je bila na strani Reala i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u drugom poluvremenu, ali je Levante uspeo da dođe do izjednačenja. Marti Roger se najbolje snašao u šesnaestercu Madriđana i doneo izjednačenje.

Real je nastavio da pritiska i napada, ali nije uspevao da dođe do gola, sve do 78. minuta kada je rezervista domaćih Dukure na prvi pogled šutnuo Kasemira u šesnaestercu.

Sudija je odlučio da pokaže na penal, ali kada se pogleda ponovljeni snimak, izgleda kao da je Dukure ili minimalno zakačio Brazilca, ali verovatno ga u potpunosti promašio.

Glavni arbitar meča je pogledao VAR i odlučio da dosudi penal, koji je izveo Bejl i pogotkom doneo pobedu i tri boda Realu.

Do kraja utakmice Naćo je uspeo da dobije crveni karton i ostavi "kraljevski klub" sa igračem manje, sve dok se isto nije desilo fudbaleru Levantea Roćini u sudijskoj nadoknadi.

Prethodno je Betis savladao Valjadolid sa 2:0 golovima Hoakina i Mandija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

La Liga - VAR u službi Real Madrida (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019

Povratak na pobednički kolosek nakon šokantnog poraza od Đirone. VAR i ovoga puta u službi Real Madrida...Fudbaleri Real Madrida vratili su se na pobednički kolosek nakon šokantnog poraza koji su u prethodnom kolu doživeli u duelu sa Đironom...Aktuelni šampion Evrope slavio je na gostovanju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.