Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 17:09

Real sačuvao levo krilo koje su hteli PSŽ, Juve, Junajted, Liverpul i Totenhem

Mali Valderama ostaje u Madridu

Nije Real Madrid baš poznat kao klub koji se oslanja na igrače iz sopstvenog pogona, ali trenutno ih u prvom timu ima dvojicu na koje se ozbiljno računa - Danija Karvahala i Naća, a još nekoliko je igrača koji su pri prvom timu i čekaju šansu.

Među takvima je 19-godišnji levi bek Migel Gutierez koji je već upisao šest nastupa za seniorski tim. Njegovim putem uskoro će i godinu dana mlađi David de la >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vibora.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Reč je o levom spoljnjem igraču koji je danas produžio ugovor sa Realom do 2024. godine. Po pisanju AS-a, hteli su ga Pari Sen Žermen, Juventus, Mančester junajted, Liverpul i Totenhem, ali su Madriđani uspeli da odbiju napade i zadrže talentovanog dečaka, koji frizurom podseća na nekadašnjeg kolumbijskog reprezentativca Karlosa Valderamu.

Prvi profesionalni ugovor koji je 2019. potpisao sa Real Madridom važio je do 2023, ali su u Kraljevskom klubu rešili da ga obnove, kako bi pojačali otkupnu klauzulu zbog velikog interesovanja inostranih klubova. Ona sada, po pisanju španskih medija, iznosi 30.000.000 evra.

Očekuje se da De la Vibora tokom sledeće sezone stiče iskustvo pod komandom bivšeg Realovog golgetera Raula, koji trenira B tim Madriđana.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.