Real sa Pogbom - Benitezova mašina?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real sa Pogbom - Benitezova "mašina"?

Svetski mediji se uveliko bave formacijom u kojoj će igrati Real Madrid ukoliko se desi da dovede očekivana pojačanja.

Nakon što je Zinedin Zidan potvrdio da postoji interesovanje za fudbalera Juventusa, Pola Pogbu, svetski mediji su se bavili formacijom koju bi Rafa Benitez mogao da primenjuje u slučaju dolaska pomenutog fudbalera.

Ima nekoliko opcija, a primetićete da su mediji već pretpostavili da će David De Hea zaigrati za Real Madrid u narednoj sezoni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Soccersweep.com" smatra da postoje tri opcije po kojoj će Real Madrid igrati. Prva, za koju sumnjamo da postoji opcija kod Beniteza, jeste da izostavi Luku Modrića.

Zvuči neverovatno, zar ne? Rodrigez bi igrao ispred Krosa i Pogbe, a sadašnja trojka u napadu je i u ovoj formaciji isto postavljena.

Pozadi imamo Danila na desnom beku, kao i De Heu na golu.

Naš zaključak: Veoma, veoma teško će Pogba igrati pre Modrića u ovoj formaciji, ne slažemo se sa ovim.

Druga formacija nam je nešto realnija, Pogba bi igrao ispred Modrića i Krosa, Rodrigez bi zauzeo Ronaldovo mesto, Ronaldo Benzemino, dok bi Bejl zadržao svoju poziciju.

Ovde Benzema gubi poziciju, realnije nego da je izgubi Modrić.

Treća formacija - drastična promena. Pogba, Kros i Modrić bi ostali na sredini terena, u napadu Bejl, Ronaldo i Benzema.

Odbrana se ne menja, sigurni smo da će Benitez igrati sa četvoricom pozadi. U ovoj trećoj formaciji Hames gubi mesto, takođe nam izgleda nerealno.

Još jedna napomena, sigurni smo da će Danilo veoma teško izbaciti Karvahala sa pozicije desnog beka.

Dakle, nama najverovatnija opcija je da (sa ovim sastavom) Real zaigra u drugoj formaciji. Naravno, postoji i opcija da Geret Bejl izgubi mesto u startnoj postavi, Ronaldo bi mogao da igra desno, Hames levo, dok bi Benzema igrao najisturenijeg u napadu.

Šta vi mislite?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.