Real s pola gasa! Dmitrović nervirao Ronalda i Iska, ali jedan gol ide na njegovu dušu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real s pola gasa! Dmitrović nervirao Ronalda i Iska, ali jedan gol ide na njegovu dušu (VIDEO)

Srpski golman osim greške kod drugog pogotka branio odlično

Nije se ni očekivalo da bi Eibar mogao da šokira Real usred Madrida, ali samo zbog srpskog golmana Marka Dmitrovića Baski se kući vraćaju netaknutog ponosa. Dobro, Real jeste pobedio rutinski, ali bravure nekadašnjeg polaznika Zvezdine škole zaustavile su Kraljevski klub na samo tri gola - 3:0. Ponajviše jer je Real vrlo lako mogao da ima bar šest ili sedam pogodaka na svom računu.

Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dmitrović iza sebe ima utakmicu kojom može da bude ponosan! Ne baš u potpunosti, pošto situacija kod drugog gola ide na njegovu dušu. Kažu španski komentatori da mu je Paulo Oliveira zasmetao i zaklonio pogled ka lopti, ali gledajući školski volej Marka Asensija i putanju kojom je lopta prošla, Dmitrović je morao da bude bolje postavljen. Ili, da bar bolje reaguje.

U situaciji kod prvog gola Reala nije mogao previše, pošto ga je matirao upravo Oliveira. Pokušao je iskusni štoper da izbaci loptu u korner, ali umesto iza mreže, on je u maniru vrhunskih napadača zatresao gol i savladao Dmitrovića kome u ovoj situaciji nije moglo ništa da se zameri.



U međuvremenu Dmitrović je branio vrhunski. Toliko dobro da je uspeo da se uvuče pod kožu Kristijanu Ronaldu i Isku! Zvanično najboljeg fudbalera sveta uspeo je dobrano da iznervira kada mu je „skinuo“ udarac u situaciji oči u oči, dok je Isku uspeo da odbrani dva zicera.

Doduše, kod trećeg gola bio je potpuno nemoćan. Istina, ni golmani mnogo jačeg kalibra od Dmitrovićevog verovatno ne bi uspeli da zaustave Marselovu bombu. Pogotku brazilskog beka prethodila je knjiška, tečna akcija, u kojoj su Marselo i Benzema promešali Eibarovu odbranu, da bi potom usledio hirurški precizan udarac u malu mrežu i gol kojim su zapečaćenja tri boda.



PRIMERA - 9. KOLO

Subota:

Levante - Hetafe 1:1 (0:0)

/Morales 62 - Fajr 58/

Betis - Alaves 2:0 (1:0)

/Sanabrija 13, Ruano 75ag/

Valensija - Sevilja 4:0 (1:0)

/Guedes 43, 90+2, Zaza 51, Mina 86/

Barselona - Malaga 2:0 (1:0)

/Deulofeu 2, Inijesta 56/

Nedelja:

Viljareal - Las Palmas 4:0 (0:0)

/Bakambu 48, Gašpar 65, Navaro 67 ag, Sansone 90+3/

Selta - Atletiko 0:1 (0:1)

/Gameiro 28/

Leganes - Atletik Bilbao 1:0 (0:0)

/Bove 54/

Real Madrid - Eibar 3:0 (2:0)

/Oliveira 18 ag, Asensio 28, Marselo 82/

Ponedeljak:

20.00: (1,80) Real Sosijedad (3,60) Espanjol (4,60)

21.00: (2,15) Deportivo La Korunja (3,35) Đirona (3,50)

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.