Real razmontirao Albasete, poraz Barse

Izvor: B92, 15.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real razmontirao Albasete, poraz Barse



Fudbaleri Reala rasturili su Albasete sa 6:1 u utakmici 10.kola Primere, i tako verovatno prvi put odigrali meč onako kako je to zamislio predsednik Florentino Peres, kada je u jedan klub dovodio brojna basnoslovna pojačanja.

Golove za Madriđane postigli su Ronaldo 2, Zidan, Samjuel, Oven i Raul.

Sve je bilo rešeno već na startu drugog poluvremena, iako se posle 15 minuta (kada je bilo 1:1) činilo da će Real ponovo frustrirati svoje navijače slabom utakmicom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv autsajdera.

Ipak, posle uvoda Ronalda (gol u 2. minutu), sve je došlo na svoje mesto posle pogodaka Zidana i Raula za 2 minuta, a ceo posao je zavrpio Samjuel u 47.minutu.

Oven je nastavio tradiciju i postigao novi pogodak u 89.minutu, a u sudijskoj nadoknadi vremena Ronaldo je "zatvorio" veliku seriju koja je "galaktiku" donela drugo mesto iza Barselone, koja je u poslednjoj utakmici kola poražena od Betisa sa 2:1 (Edu 49, Oliveira 69 - Đerard 72).

Barsa vodi sa 26 bodova, drugi je Real sa 22.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.