Real prodaje da bi kupio Aguera

Izvor: B92, 18.Maj.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real prodaje da bi kupio Aguera

Real Madrid će i predstojećeg leta biti aktivan na "pijaci", a posle završenog posla sa Sahinom i Altintopom, Madriđani navodno žele i Serhija Aguera.

Prema pisanju "Marke", "kraljevski klub" namerava da proda Karima Benzemu ili Rikarda Kaku, a možda i obojicu kako bi dovela zvezdu gradskog rivala Atletika.

Talentovani Argentinac, koji je u januaru produžio ugovor do 2014. godine, nedavno je izjavio da želi da ostane na "Visente Kalderonu”, ali "Marka” >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše da je klupskim čelnicima ipak rekao da saslušaju ponude za ovo leto.

U tom kontekstu treba navesti i pisanje italijanskih medija koji tvrde da su Aguerovi agenti viđeni u Torinu na pregovorima sa Juventusom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.