Real pravi bejbi Galaktikose: Posle Edegarda stiže i Milanova velika nada Mastur? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real pravi bejbi Galaktikose: Posle Edegarda stiže i Milanova velika nada Mastur? (VIDEO)

Kraljevski klub prebacio fokus na 16-godišnjaka iz Milanela

Madridski Real je ponovo pomerio granice ponašanja na transfer tržištu dovođenjem supertalentovanog tinejdžera Martina Edegarda (16) pošto su mladog Norvežanina platili nekoliko miliona evra i dali mu astronomsku platu. Ali to je tek prvi korak pošto Florentino Perez želi da napravi neku vrstu bejbi Galiktokosa pošto je Kraljevski klub bacio oko na Milanovu mladu nadu Hašima Mastura >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << .

Španski list Marka – inače veoma povezana sa dešavanjima u klubu sa Santjago Bernabeu – je naglasio da je momak ponikao u Milanelu sledeći izbor nezasitih Kraljeva. Italijan marokanskog porekla je bio impresivan u mlađim kategorijama Rosonera, a već neko vreme trenira sa seniorskim timom, Filipo Inzagi ga je pet puta uvrstio u 18 igrača u zvaničnim utakmicama, ali mu još nije dao šansu.



Imajući u vidu da je Milan pre nekoliko dana prodao klupski autobus zbog štednje teško je verovati da će Silvio Berluskoni moći da kaže „ne“ milionima Reala.

Pogledajte i dvoboj Mastura i Nejmara u žongliranju lopte.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.