Izvor: RTS, 04.Okt.2020, 17:54

Real ponovo neubedljivo do pobede, Jović na klupi

Fudbaleri madridskog Reala savladali su ekipu Levantea u gostima sa 2:0 u meču petog kola La Lige. Srpski fudbaler Luka Jović nije dobio priliku da igra na ovom meču.
Izabranici Zinedina Zidana ponovo su odigrali jedan meč u kojem nisu bili ni blizu ubedljivi kao što bi to trebalo da bude slučaj, uzimajući u obzir status favorita nad rivalom.

Nakon pobede nad Betisom od 3:2, kao i minimalnim trijumfom nad Valjadolidom, Real je sa 2:0 savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Levante u gostima.
Iako je bio starter u prošlom meču, Luka Jović je ovaj presedeo na klupi, a umesto njega, priliku je dobio Vinisijus.
Mladi Brazilac, koji je umesto Jovića ušao u meču sa Valjadolidom i postigao jedini gol, ponovo je igrao veliku ulogu u pobedi Reala.
Vinisijus je ovoga puta pogodio u 16. minutu, kada je lopta nakon kornera završila u njegovim nogama unutar šesnaesterca, a on veoma preciznim udarcem matirao golmana domaće ekipe.
Do drugog gola, Real je stigao u petom minutu nadoknade. Benzema je stavio tačku na meč nakon ukradene lopte i kontra-napada.
Real je prvi na tabeli sa deset bodova, uz dve utakmice više od Barselone, dok je Levante 18. sa tri boda.
La Liga utakmice 5. kola:
subota:
Valjadolid - Eibar 1:2
Atletiko Madrid - Viljareal 0:0
Elče - Ueska 0:0
Real Sosijedad - Hetafe 3:0
Valensija - Betis 0:2
Nedelja:
Asasuna - Selta Vigo 2:0
Alaves - Atletiko Bilbao 1:0
Levante - Real Madrid 0:2
Kadiz - Granada 18.30
Barselona - Sevilja 1:1

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.