Real odabrao Ronaldovog naslednika

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real odabrao Ronaldovog naslednika

Novi-stari fudbaler Real Madrida Mariano Dias od naredne sezone nosiće dres tog kluba sa brojem sedam.

Taj broj na dresu je do nedavno nosio Portugalac Kristijano Ronaldo, koji je letos odlučio da se preseli u Torino i pojača Juventus.

Dias se vratio u Madriđane, nakon što je godinu dana proveo u Lionu, za koji je na 48 utakmica postigao 21 gol i upisao sedam asistencija.

25-godišnji Dias je dobrim igrama privukao pažnju velikih evropskih klubova, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njim se navodno oko transfera dogovorila Sevilja, pa je Real u poslednji čas "uleteo" u transfer i iskoristio klauzulu da ga za 25 miliona evra vrati u svoje redove iz ekipe kojoj ga je prodao pre nešto više od godinu dana.

Dias, iako je rođen u Španiji, nastupa za reprezentaciju Dominikanske Republike.

On preuzima "sedmicu" od Ronalda, koju je pre njega nosila još jedna legenda kluba, Portugalac Luiš Figo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Real odabrao Ronaldovog naslednika

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2018

Novi-stari fudbaler Real Madrida Mariano Dias od naredne sezone nosiće dres tog kluba sa brojem sedam...Taj broj na dresu je do nedavno nosio Portugalac Kristijano Ronaldo, koji je letos odlučio da se preseli u Torino i pojača Juventus...Dias se vratio u Madriđane, nakon što je godinu dana proveo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.