Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 11:30

Real nije izgubio u Beogradu, ali jeste u San Sebastijanu

Košarkaška sekcija Real Madrida večeras je u Beogradu smanjila zaostatak u plej-of seriji na 2:1, ali fudbaleri nisu bili tako uspešni.
Izabranici Karla Anćelotija poraženi su u San Sebastijanu od Real Sosijedada rezultatom 2:0 u okviru 33. kola španske Primere i tako gotovo sigurno izgubili mogućnost da odbrane trofej šampiona Španije.
Baski su od samog početka krenuli ofanzivno, pretili preko Sorlota, Zubimendija i Davida Silve, no do odlaska na odmor nije bilo promene >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rezultata.
Sve se promenilo odmah na početku drugog poluvremena, veliki nesporazum Militaa i Kurtoe uspeo je da iskoristi Takefusa Kubo kojem je ostao lakši deo posla da zatrese mrežu bivšeg kluba.
Stvari po Real bile su još gore otkako je u 61. minutu isključen Karvahal, pa je gost morao da juri zaostatak sa igračem manje.
Madriđani su krenuli na sve ili ništa, pa je Sosijedad imao mnogo prostora za brze napade, a jedan je takav u pogodak pretvorio Ander Barenečea koji je savladao Kurtou na prvoj stativi u 85. minutu.
Real Sosijedad tako je učvrstio svoju četvrtu poziciju u Primeri osvojivši večeras 61. bod, dok je Real Madrid drugi sa 68.
Čak 14 manje od vodeće Barselone kojoj je potrebna samo jedna pobeda u poslednjih pet utakmica kako bi osvojila titulu prvaka Španije.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.