Real nastavlja sa nepopularnim metodama, tinejdžer napušta Madrid?

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real nastavlja sa "nepopularnim" metodama, tinejdžer napušta Madrid?

Brazilac je jedan od skuplje plaćenih letnjih akvizicija.

Zidan je presudio da ni ove sezone neće biti minuta na raspolaganju za Odegarda te je jedan od većih talenata evropskog fudbala prosleđen na pozajmicu u Real Sosijedad gde je već skrenuo pažnju odličnim partijama.

Sličan scenario bi mogli videti još jednom, ovog puta je u pitanju osamnaestogodišnji Rodrigo.

Brazilac je stigao početkom jula iz Santosa za sumu od oko 45 miliona evra. Bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odličan na pripremnim mečevima, ali je onda usledila povreda mišića zbog koje će Rodrigo biti još mesec dana van terena. Ali kada se vrati na zeleni tepih to po svemu sudeći neće biti onaj na "Santijago Bernabeu".

Francuski stručnjak planira da ga prosledi na pozajmicu u Espanjol. Klub iz Barselone ima dobri saradnju sa "kraljevićima" sa obzirom da su već imali ovakav model poslovanja u prethodnim sezonama kada su u Espanjol dolazili Marko Asensio i Lukas Vaskez.

Ono što je bitno je to da će Brazilac dobijati priliku da se kali u klubu iz Primere, ali videćemo kako će navijačati prokomentarisati odluku da se pojačanje vredno 45 miliona evra tek tako prosledi drugom klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španac ponovo povređen, Zidan mora u šoping?

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 15:43

Ofanzivac se polako klasifikuje u grupu maleroznih fudbalera...Real Madrid je navodno odustao od Nejmara zbog ogromnih troškova koje sa sobom povlači popularni Nejmar...Od Eriksena se odustalo jer francuskom stručnjaku ne treba još jedan kreativac, ali možda promeni to mišljenje uzimajući u obzir...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.