Real nastavlja da ulaže u budućnost, kupljena još jedna mlada nada!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real nastavlja da ulaže u budućnost, kupljena još jedna mlada nada!

Nije Brazilac.

Kako prenosi španski "AS" Real Madrid je sa Malagom dogovorio kupovinu talentovanog napadača Uga Valjeha.

U pitanju je 19-godišnji fudbaler, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u Deportivu, a sa Realom je potpisao ugovor do leta 2023. godine.

Upisao je u tekućoj sezoni u dresu Malage manje od 300 minuta u Segundi, ali u Deportivu veruju da bi mogao da bude dobro pojačanje.

U Realu su procenili da poseduje veliki potencijal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sećamo se kako su i Asensija doveli iz Segunde (iz Majorke) za par miliona evra, pa je izrastao za kratko vreme u španskog reprezentativca.

Nastavljaju "Kraljevi" sa pametnim kupovinama, nedavno su obezbedili i potpis supertalentovanog Rejnijera Žesusa iz Flamenga, a šuška se da bi mogli da angažuju još jedno pojačanje iz Rija, navodno su pri kupovini pomenutog mladog veziste dogovorili sa Flamengom pravo preče kupovine za napadača Linkolna.

Podsetimo da su u klubu već veliki mladi talenti Rodrigo i Vinisijus, van kluba su na pozajmicama Odegard i Kubo, jasno je da je pred Madriđanima blistava budućnost.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda ga htela u više navrata, danas potpisao za Sporting i ima otpusnu klauzulu od 60 miliona!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020

Slovenac završio posao...Napadač koji je u prvom delu sezone nastupao za Slovan iz Bratislave, Andraž Šporar, od danas je novi fudbaler Sportinga iz Lisabona...On je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom, a odbio je ovoga puta nekoliko klubova među kojima je i Seltik...Ovaj 25-godišnji fudbaler...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.