Real našao napadača za budućnost, da li ovo znači da su odustali od Mbapea? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real našao napadača za budućnost, da li ovo znači da su odustali od Mbapea? (video)

Kako prenosi "Gol" Real Madrid ima novu metu.

Karim Benzema je sve češće na udaru kritika, te postaje jasno da bi ovo mogla da bude i njegova poslednja sezone u Madridu.

On neće morati da brine oko nastavka svoje karijere, zainteresovanih strana ima, a potvrda čitavoj priči oko njegovog izvesnog odlaska je i činjenica da se "kraljevski" klub bacio u potragu za njegovim naslednikom.

Već se uveliko priča da bi u Madrid mogao da stigne Kilijan Mbape, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razne varijante su u toj priči, ali je manje-više sigurno da od dolaska Mbapea u Madrid ovog leta nema ništa, kako uprava Monaka ne planira da ga se odrekne. Jedina opcija je da ga Real ovog leta kupi, ali da ga ostavi u Monaku još godinu dana, mada je i to malo verovatno.

Prema novim informacijama, na "Bernabeu" su se okrenuli drugim metama, a najnovija je navodno napadač RB Lajpciga Timo Verner.

Foto: EPA/FILIP SINGER

Ovaj 21-godišnji fudbaler iz Nemačke blista ove sezone u Bundesligi, postigao je 17 golova i jedan je od najzaslužnijih za veliki uspeh Lajpciga ove sezone.

Navodno bi Real voleo da ga vidi u svojim redovima, on bi se rotirao sa Moratom, a sa njima dvojicom u napadu, "kraljevski" klub bi rešio pitanje realizacije na duži vremenski period.

Videćemo da li će se ovo zaista i obistiniti ovog leta, Lajpcig će izvesno igrati u Ligi šampiona, te je teško poverovati da će se odricati najboljih igrača.

Jedno je sigurno, pred Vernerom je sjajna karijera, videćemo da li će već u ranoj fazi dobiti priliku da je gradi u jednom od najvećih klubova na svetu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.