Real nas je pokrao

Izvor: B92, 22.Jan.2024, 09:53

"Real nas je pokrao"

Preokret Real Madrida na meču sa Almerijom izazvao je dosta pažnje zbog sudijskih odluka.

Kontroverze su izazvali penal za Real, potom poništeni gol Almerije, a potom i 11 minuta nadoknade tokom koje su domaći postigli pobedonosni gol.

Strelac je bio Vinisijus, a i dalje traje polemika da li je to učinio rukom ili ramenom.

"Odlazimo s osećajem da su nam ukrali utakmicu. Nisu mogli da naprave više od ovoga da pomognu Realu. Ne postoji način da ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvatimo. To što se dogodilo prešlo je sve granice. Najgore je što misle da je ovo što se dogodilo u redu. Veoma me to boli, LaLiga je svetlosnim godinama udaljena od Premijer lige", kaže Gonsalo Melero, prvotimac Almerije.

Edgar Gonsales se pridružio u kritikama.

"Druga ekipa je smela sudiji da kaže svašta i to dok su igrači bili udaljeni na metar od njega, a mi nismo smeli. Puno je razlika. Razumem da su oni Real, a mi Almerija, ali ovo takmičenje bi trebalo da bude pošteno za sve. Kod drugog gola je bilo očitog igranja rukom, a penal nije postojao. Sve odluke išle su na ruku Reala", rekao je Gonsales.

Real je trenutno drugi na tabeli, dok je Almerije poslednja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.