Real najviše potrošio u Primeri

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real najviše potrošio u Primeri

Prelazni rok se sutra završava za veliku većinu klubova, među njima su i španski.

Ko je najviše potrošio među španskim klubovima u ovom prelaznom roku?

Odgovor ćemo sutra saznati, ali u ovom trenutku to je Real Madrid.

Ekipa Đulena Lopetegija je pojačana za nekoliko veoma interesantnih fudbalera, a klub sa Santjago Bernabeua je potrošio čak 145,75 miliona evra.

Vinisijus Žunior je najskuplje pojačanje, on je stigao za 45 miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kurtoa je vredeo 35 miliona, Odriozola 30 miliona, a Marijano Dijaz 21,5 miliona evra i to su najveća pojačanja kraljevskog kluba.

Barsa je potrošila manje, 125,9 miliona, a od te sume najveći transferi su Malkom iz Bordoa koji je stigao za 41 milion evra, a stigli su i Artur i Arturo Vidal za 31 milion i 18 miliona. Ne zaboravimo Lenglea iz Sevilje koji je stigao za 35,9 miliona evra.

Valensija se prilično pojačala, Guedeš, Diakabi, Muriljo, Pićini, Kondogbija, Vas, Gameiro, Bačuaji... Igraće Ligu šampiona, svakako imaju jaku podlogu.

Atletiko je doveo najskupljeg igrača ovog leta u Primeri, potrošili su 70 miliona na Tomasa Lemara, a stigli su Rodri i Nikola Kalinić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.