Real na mišiće

Izvor: RTS, 08.Dec.2012, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real na "mišiće"

Valjadolid, koji vodi Miroslav Đukić, dva puta je imao prednost na svom terenu protiv Real Madrida, ali je na kraju poražen 3:2. Malaga ubedljiva protiv Granade.

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su večeras u gostima ekipu Valjadolida sa 3:2 u utakmici 15. kola španske Primere.

Kraljevski klub je stigao do trijumfa, iako je u dva navrata ekipa koju trenira Miroslav Đukić vodila golovima odličnog Manuča.

Prvo izjednačenje Realu doneo je Karim Benzema, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle greške domaće odbrane, a zatim je Mesut Ozil dva puta zatresao mrežu Valjadolida.

Srpski internacionalac Antonio Rukavina odigrao je svih 90 minuta za domaću ekipu.

Večerašnjim trijumfom ekipa Reala smanjila je zaostatak za vodećom Barselonom na osam bodova, ali Katalonci sutra gostuju Betisu u Sevilji.

Malage je na svom terenu savladala Granadu sa ubedljivih 4:0. 

Strelci za četvrtoplasirani tim Primere bili su Hoakin u 27, Havier Saviola u 33, Ignjasio Kamačo u 75. i Roke Santa Kruz u 85. minutu. 

Malaga trenutno ima isti broj bodova kao Betis, ali i utakmicu više od kluba iz Sevilje koji će sutra ugostiti vodeću Barselonu. Granada je ostala u zoni ispadanja sa 12 bodova iz 15 mečeva.

Rezultati i strelci u 15. kolu:

Real Sosijedad - Hetafe 1:1 (Martinez 90 - Lafita 86)

Malaga - Granada 4:0 (Hoakin 27, Saviola 33, Kamačo 75, Santa Kruz 85)

Valjadolid - Real Madrid 2:3 (Manučo 7, 22 - Benzema 12, Ozil 45, 72)

Sutra: Levante - Majorka, Atletik Bilbao - Selta, Atletiko Madrid - Deportivo, Betis - Barselona

Ponedeljak: Rajo Valjekano - Saragosa

Juče: Espanjol - Sevilja 2:2

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.