Real lako - Bejl načeo, CR7 dotukao rivala! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real lako - Bejl načeo, CR7 dotukao rivala! (video)

Posle dva uzastopna poraza u Primeri, ekipa Reala ovoga puta nije dozvolila neprijatno iznenađenje za svoje navijače.

Kraljevski klub je u utakmici 13. kola Primere gostovao ekipi Eibara i bez većih problema trijumfovao rezultatom 2-0.

Posle par prilika na obe strane, viđenih tokom prvih pola sata utakmice, Real je došao do vođstva u 37. minutu, kada se Garet Bejl najbolje snašao pred golom domaćina, a posle kornera za goste sa leve strane - 0:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Do kraja poluvremena, Bejl je propustio odličnu priliku i da duplira prednost, baš kao i Kristijano Ronaldo sredinom drugog poluvremena.

A sve dileme oko pobednika, ako ih je i bilo, rešene su u 82. minutu. Realov rezervista Lukas Vaskez, koji je petnaestak minuta ranije zamenio Hamesa Rodrigeza, oboren je u kaznenom prostoru Eibara, posle odličnog prodora sa desne strane i tako iznudio najstrožu kaznu.

Sa bele tačke precizan je bio Kristijano Ronaldo, za konačnih 2-0 u korist Real Madrida.

Golove možete da pogledate OVDE, a još dodajmo da je u odbrani Eibara svih 90 minuta odigrao srpski internacionalac Aleksandar Pantić.

Večerašnjom pobedom Real se učvrstio na trećem mestu na tabeli sa 27 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakva majstorija mlade nade Reala! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 17:23

On igra sa Real Kastilju, zove se Marijano Diaz, ima 22 godine, rođen je u Barseloni, poreklom je iz Dominikanske Republike. Zapamptite ove ime...Zinedin Zidan je uveo Marijana u igru u 72. minutu na prvenstvenoj utakmici između Gernike i Real Kastilje odigrane u okviru 15. kola Segunde B, a on je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.