Real krenuo po Mbapea, a u džaku nosi 100.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real krenuo po Mbapea, a u džaku nosi 100.000.000 evra

Florentino Perez rekao "Kupuj!"

Kada Real Madrid nekog želi da dovede, onda to obično uspe da uradi, jer malo je onih koji su uspeli da odbiju kraljevski klub. A Florentino Perez, prvi čovek Madriđana, kao jedan od glavnih prioriteta u narednom periodu zacrtao je Kilijan Mbape. Kako prenosi poslovično dobro obaveštena Marka, Realovi skauti već su napravili kompletan izveštaj i predstavili ga Perezu, a njegov odgovor mogao bi da se svede u jednu reč - “Kupuj!“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Njegov plan je da Mbapea dovede sledeće godine, a za to će Real izdvojiti sumu od 100.000.000 evra. Za ovu sumu Kneževi su spremni da prodaju supertalentovanog napadača već ovog leta, s tim da u Realu u ovom trenutku smatraju da im je bolja opcija da se transfer realizuje nešto kasnije. Naravno, uvek postoji opcija da se ugovor i potpiše, na primer u julu, a da Mbape ostane u Monako još neko vreme. Marka tvrdi i da mladi fudbaler ima veliku želju da pređe u redove kraljevskog kluba.

Prednost Monaka u ovom trenutku je što nema finansijskih problema, a samim tim ni pritisak da mora da pristane na cenu koja je niža od one zacrtane. A čak i kada bi im hitno zatrebao novac čelnici Monaka znaju da pre Mbapea mogu da prodaje neke druge igrače kao što su Tomas Lemar, Tijemu Bakajoko i Benžamin Mendi.

Inače, u dosadašnjem toku sezone Mbape je odigrao 34 utakmice i postigao 21 gol.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.