Real kontaktirao Snajderovog agenta

Izvor: B92, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real kontaktirao Snajderovog agenta



Soren Lerbi, menadžer Veslija Snajdera, izjavio je da očekuje i zvaničnu ponudu Reala za svog klijenta. Holanđanin je bio prva želja novog trenera Bernda Šustera, koji je naglasio da mu angažovanje mladog veziste spada u prioritete. U trku za Snajdera se prva uključila Valensija, koja je već poslala Ajaksu zvaničnu ponudu u visini od 12 miliona eura, ali je holandski klub igrača procenio na barem petnaest.

Zvaničnici Ajaksa su naglasili da su spremni za pregovore, kao i da se nekoliko velikih evropskih klubova interesuje za dvadesettrogodišnjeg Holanđanina, ali se veruje da će ipak Real prevagnuti, naročito što je Sesk Fabregas potvrdio da neće preći u redove španskog prvaka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.