Real izbacio Unikahu, Valensija je Evroligaš!

Izvor: Mondo, 04.Jun.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real "izbacio" Unikahu, Valensija je Evroligaš!

Košarkaši Valensije najviše su "profitirali" nakon duela Real Madrida i Unikahe koji je odlučivao o finalisti Endesa lige.

Foto: MN Press

Vlasnici "A" licence Real Madrid, Barselona i Baskonija, pobednik Evrokupa Malaga i - najbolja četvrta ekipa Endesa lige, koja nema pozivnicu za najjače evro takmičenje, Valensija, predstavnici su Španije za narednu sezonu Evrolige!

To je postao zvanično nakon što je Real Madrid eliminisao Unikahu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u polufinalu španskog prvenstva, maksimalnim rezultatom, 3:0 u seriji.

Na parketu u Malagi, domaći tim je igrao dobro, imao i prednost jedno vreme, ali je na kraju morao da čestita protivniku koji se namerio na šampionsku titulu nakon propuštene šanse da postane prvak Evrope u Istanbulu - 76:73 (11:14, 20:19, 20:19, 25:21).

Y nosotros... ¡clasificados para la próxima edición de la @EuroLeague como mejor clasificado sin Licencia A! ¡Enhorabuena a todos, afición! pic.twitter.com/dYdYSuhKI1

— Valencia Basket Club (@valenciabasket) June 4, 2017

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.