Real izbačen iz Kupa Kralja!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real izbačen iz Kupa Kralja!

Propozicije su jasne, pravila su prekršena, tako da ni veliko ime 'Kraljevskog kluba' nije moglo da 'podmaže' njihovo kršenje.

Pošto Denis Čerišev nije imao pravo nastupa na Kup utakmici protiv Kadiza, Real Madrid je eliminisan iz daljeg toka takmičenja!

Podsetimo, Rus je imao suspenziju koju je 'vukao' iz prošle sezone koju je zaradio dok je igrao na pozajmici u Viljarealu.

Čerišev je priznao da nije imao pojma da nema pravo nastupa, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to nije obratio pažnju niko iz stručnog štaba Rafe Beniteza.

Da 'cirkus' bude veći, upravo je Čerišev doveo 'Los Blankose' u vođstvo protiv Kadiza u prvoj utakmici 1/16 finala koju je Real dobio na 'Bernabeu' 3:1. Revanša neće biti, klub sa krajnjeg juga Španije na 'mala vrata' ide u narednu fazu.

'Kraljevski klub' tako ostaje bez šanse za trofej u 'Kupu Kralja', ostaju mu Primera gde kaska šest bodova za najvećim rivalom Barsom i Liga šampiona, gde je osigurao pol poziciju u svojoj grupi pred nokaut fazu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čerišev nije bio obavešten (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2015, 01:12

Real Madrid traži alibi za neverovatan propust, na meču 'Kupa kralja, protiv ekipe Kadiza...'Kraljevski klub' je eliminisan iz daljeg toka takmičenja, nakon što je Denis Čerišev bio u sastavu, iako je 'vukao' suspenziju iz prošle sezone...U taboru 'Galaktikosa' se 'prave Englezi', i navode da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.