Real i Sevilja u bici za prvi trofej sezone!

Izvor: RTS, 12.Avg.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real i Sevilja u bici za prvi trofej sezone!

Real - Sevilja 2:0 (drugo poluvreme). Superkup Evrope je obično nepredvidiv. To je utakmica posle koje favoriti vrlo često teren napuštaju kao poraženi. Međutim, ove godine, to nije tako. Čini se da samo čudo može da spreči prvaka Evrope, "strašno" pojačani madridski Real, da se dokopa prvog trofeja u sezoni.

21.51 - GOOOOOLLL! Kristijano Ronaldo ponovo je strelac, ovoga puta udarcem levom nogom duplira prednost svog tima.

21.48 - Počelo drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poluvreme u Kardifu.

21.32 - Poluvreme, Real - Sevilja 1:0.

21.15 - GOOOOOLLL! Real vodi sa 1:0 od 30. minuta. Strelac je najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo.

20.45 - Počeo meč u Kardifu između Reala i Sevilje.

Karlo Ančeloti i Real Madrid najavili su uoči početka sezona, nimalo stidljivo, da napadaju svih šest trofeja ove sezone. Večeras u Kardifu, gde u okviru Superkupa Evrope igraju protiv Sevilje, imaju priliku da se dokopaju prvog.

Ova utakmica će poslužiti i kao prvi "čekpoint" ovog novog i, očekuju navijači, poboljšanog Reala. Još uvek nije poznato koliko će italijanski trener minuta na terenu pružiti svim svojim zvezdama, ali bi duel sa odlascima oslabljenom Seviljom mogaoda pokaže kako će na terenu funkcionisati Ronaldo, Bejl, Hames Rodrigez, Toni Kros, Benzema, Luka Modrić...

Zanimljivo je da je 22 fudbalera koje je Real Madrid poveo na ovaj put i Anhel Di Marija.

Karlo Ančeloti, malo zbog uobičajene kurtoazije a malo i radi smirivanja euforije navijača, rekao je uoči utakmice: 

"Naš protivnik ima dobru sezonu iza sebe, i ne zavarava nas činjenica da su im otišli neki ključni igrači. Oni su za nas sada nepoznanica, i kao takvi mogu da budu jako opasni".

Trener Sevilje, dobro poznati Unai Emeri, rekao je sledeće uoči meča:

"Jasno je, Real je favorit. Naša šansa može da leži u tome što njihova pojačanja još uvek nisu uigrana. Oni sigurno neće biti na najvišem nivou, ali svaki njihov nivo je visok. Ali, ovo ne znači da mi nemamo način da ih savladamo i osvojimo trofej".

Utakmica se igra na stadionu Kardif Sitija u Kardifu, a počinje u 20.45. Pravdu će deliti Mark Klatenburg. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ronaldo želi Superkup!

Izvor: RTS, 12.Avg.2014

Real - Sevilja 2:0 (drugo poluvreme). Superkup Evrope je obično nepredvidiv. To je utakmica posle koje favoriti vrlo često teren napuštaju kao poraženi. Međutim, ove godine, to nije tako. Čini se da samo čudo može da spreči prvaka Evrope, "strašno" pojačani madridski Real, da se dokopa prvog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.