Real duguje 589, Barsa 578 miliona za porez

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real duguje 589, Barsa 578 miliona za porez

Prvoligaši i drugoligaši iz Španije duguju državi 752 miliona evra za neplaćene poreze, dok je ukupan dug klubova iz Primere za prošlu sezonu 3,53 milijarde evra.
Real Madrid koji je vodeći na tabeli najjače španske lige, duguje ukupno 589 miliona evra, a aktuelni prvak Evrope i sveta Barselona – 578.
Na trećem mestu ove liste nalazi se Atletiko Madrid, sa dugom od 514 miliona evra, dok je četvrta Valensija sa 382.
Španski sekretar za sport Miguel Kardenal rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je da klubovi neće imati poseban tretman prilikom plaćanja zaostalih poreza, ali da je nemoguće očekivati da će svi računi biti izmireni do juna.
Rok za isplatu je 30. jun 2011. godine, a Kardenal je kazao da Ministarstvo sporta razmišlja da se rešenje pronađe u razumnom vremenskom periodu.
Uprkos lošoj ekonomskoj situaciji klubovi iz Španije ove sezone dominiraju u evropskom fudbalu.
Real Madrid i Barselona igraju u polufinalu Lige šampiona, dok su se Atletiko Madrid, Valensija i Atletik Bilbao plasirali među četiri najbolje ekipe u Ligi Evropa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji španski klubovi duguju 752 miliona evra za poreze

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2012

MADRID - Fudbalski prvoligaši i drugoligaši iz Španije duguju državi 752 miliona evra za neplaćene poreze, dok je ukupan dug klubova iz Primere za prošlu sezonu 3,53 milijarde evra, prenijela je danas agencija Asošijeted pres.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Najbolji španski klubovi duguju 752 miliona evra za poreze

Izvor: Blic, 18.Apr.2012

Fudbalski prvoligaši i drugoligaši iz Španije duguju državi 752 miliona evra za neplaćene poreze, dok je ukupan dug klubova iz Primere za prošlu sezonu 3,53 milijarde evra, prenela su agencije...Real Madrid koji je vodeći na tabeli najjače španske lige, duguje ukupno 589 miliona evra, a aktuelni...

Nastavak na Blic...

Španci duguju 3,53 milijarde

Izvor: B92, 19.Apr.2012, 10:05

Španski prvoligaši i drugoligaši duguju državi 752 miliona evra za neplaćene poreze, dok je ukupan dug klubova iz Primere za prošlu sezonu 3,53 milijarde evra...Real Madrid, koji je vodeći na tabeli najjače španske lige, duguje ukupno 589 miliona evra, a aktuelni prvak Evrope i sveta Barselona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.